Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lügat konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma kılmak baskı ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın Bapsı allıkırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve tarz koşullarına dayanıklı çelik veya alüminyum kabil bozulmamış malzemelerden strüktürlır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve anne bapların yerı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın derunindeki farklı bir göz bapsı da olur.

1 mm yahut henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok henüz hayır ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi hediyeı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yangın kapısı yapılır. Bu malzemelerin tarafı aralık, yangın bapları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri kabil gayrı yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına uygun mualla kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Acil çıkış kapıları bünyesı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Bapların sarrafiyelıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Report this wiki page